Mozis játék

Killer Elite - Válogatott gyilkosok

Játssz velünk és nyerj jegyet rá a blogon! Tudj meg többet itt!

Racing Dream

Autós pályaversenyzésről mindenkinek

Friss topikok

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

sebessegoltara feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

HTML doboz

Bergrennen Hemberg

edeleny beres 2015.06.17. 17:15

 Vargagixxxer hegyiversenyen járt, melyről ezúttal nem csak videót, de egy nem rövid eszperenete rettenetet is küldött nektek. 

Bergrennen Hemberg - veszedelmes, kegyetlen szerkezetek repesztenek hegynek fel! Gyere, legeltesd meg szemedet!

Megleltem eme versenyt, Bergrennen Hemberg, melyen egy rendes, emberes hegyre verethetnek meredeken felfele, lejtmenetet nem vesznek, nem tehettem egyebet, meg kellett lesnem. De nem jelent meg segedelem, merre kell keressem, merre mennek Hembergben. Ellenben egy hete megleltem, de megrettentem: ezek nem mennek meredeken, meg nem messze, ezer ember termete egy verseny fejezete. Nem-nem, ez nem lehet, nekem rendes, emberes verseny kell! De reggel felkeltem, egekbe meredtem, Wetter kellemes, elmegyek, legyen. Nem repestem. Megtettem hetvenezer medvemelltermetet, fertelmes messze kellett kedves szerkezetemet letegyen, s negyven percet kellett meneteljek egy kellemes helyet keresve, meg le kellett pengessek (nektek) ezreseket (nem keveset), ezzel engedtek be. Lestexeltem, bementem, rejtekhelyet kerestem, s leltem, megtelepedtem, s rettenetesen kellemeset nyeltem! Lehet nem messze mennek, meg keveset, de ember, ezek eszement szerkezetek, ezer meg ezer pej ereje lett beleszerkesztve ezekbe! Be kell reccsentsek! Ezek nem mennek, ezek cseszd meg repesztenek, fejed leszeded egy-egy egyenesben! Meg nem nehezek, le lett teljesen szedve, melyek nem kellenek ezen versenyhez. Ez veszedelem, ezek kegyetlen mennek, eszed elereszted! Nem csermely sebbel menetelnek felfele, embertelen, ezek ezerrel repkednek felfele. Ejj! Egy meg egy meg egyszer verethettek versenyben felfele, rengetegen mentek. De nem lett teljesen meg. Egy rettenetes felleg elverte. Elvert engemet, rettenetesen esett, menetelhettem szerkezetemhez rengeteget, fenekem teljesen elnedvesedett! De nevetek! Kellemes versenyt leshettem meg, s ezennel te, kedves netem engemet meglelt emberem, legeltesd szemedet, lengesse meg szellemedet, rengesse meg rendesen lelkedet ezen verseny, melyen ez' legszebb, legveszettebb perceket, meg legesztelenebb hegyre tervezett szerkezeteket ezennel egybeszerkesztettem neked! LESD MEG! S TERJESZD!

 

komment Facebook komment

A bejegyzés trackback címe:

https://racingdream.hu/api/trackback/id/tr587551998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása